ÚJ KEZELÉS!              

              -  Energia szinkronizálás Quantum energiával

                  

    A jelenlegi leghatékonyabb kezelésem. Csatlakozás a Krisztus-háló gyógyító energiájához.

 

 

 

1.KRISTÁLY MEDITÁCIÓ

A kristályok növelik energiánkat, képesek megszüntetni az egyensúlytalanságot.

 A csakrákra téve a köveket, azt a parancsot adjuk, hogy gyűjtsenek magukba és oszlassanak el minden negatív, gátló, zavaró rezgést és töltsék fel az adott csakrát. Ilyenkor mintegy maguktól dolgoznak, és minimális az energiaátadás a gyógyító és a beteg között. Fontos tényező lehet ebben az esetben, hogy a rezgéspontoknak megfelelő kristályfajtákat használjuk, a megfelelő színekben. A csapdakövek általában nem lézerkristályok, hanem kavics formájú, gömbölyű ásványok

Mellékhatás nélkül

Az aktivizált kristálynak nincsenek káros mellékhatásai. Bárki használhatja, felnőttek és gyerekek, kismamák és idős emberek. Ha s szervezet megbetegszik, a rezgései is megváltoznak, az egyes betegségek jellegzetes rezgésszámokhoz kapcsolhatók. Az ásványok képesek ezeket a rezgéseket normalizálni, és így segítik a test gyógyulását. Minden kristálynak megvan a maga jellegzetes rezgése, amelyet átad az emberi testnek.
Kb. 30 perc

      


2.CSAKRA TISZTÍTÁS,- TÖLTÉS

 

A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent.
Auránk hét fő örvénylő  körből álló energiarendszerrel van  összefüggésben,  melyek  biztosítják szervezetünk energiaáramlását.  Csakráink a  gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el, a szivárvány színeit követve. Különböző testtájakhoz és belső elválasztású  mirigyekhez kapcsolódnak, ezért harmonikus működésük hozzájárul, hogy egészséges és teljes életet élhessünkMinden csakrának elsősorban biológiai funkciója van. A csakra a fizikai test megfelelő testrészének idegeivel áll közvetlen kapcsolatban. Az idegrendszeren keresztül látja el energiával és ezáltal információkkal is a szerveket, végtagokat és a sejteket. Ha a test egy területén például egy szerv aktivitása által energiatöbblet keletkezik, akkor a megfelelő csakra a környezetbe vezeti el a fölösleges energiát. Ha a táplálékláncon át valamilyen okból megszűnik a test energiaellátása, az ember a képes bizonyos ideig a csakrákon keresztüli energiaellátás segítségével is tovább élni. Ezzel szemben a csakra nem képes a tevékenységét teljes mértékben beszüntetni. Egészen lassú mozgásban marad, és a megfigyelő azt gondolhatja, hogy teljes nyugalomban áll.Ha egy csakra teljesen leállna, úgy körülbelül 3 percig tartana, amíg a fizikai testnek a csakrán át energiával ellátott sejtjei meghalnának
.

Ellenben lehetséges az, hogy a csakrák energiafelvétele akadályoztatva van. Mivel az energiafelvétel során az energiánkat a fákkal, növényekkel, állatokkal, ásványokkal és más emberekkel kicseréljük, illetve energiát veszünk fel tőlük, egy nagyvárosi ember érezhetően befolyásoltnak tekintheti energiaellátását

Saját speciális technikával kitisztítom a vendég energia központjait, ezt követően kozmikus energiával töltöm fel a központokat és a belső szerveket.

Gyors feltöltődés, nagyon pihentető, nyugtató, stressz-oldó.

Ajánlott: Feszült -, stresszes állapot, vagy fizikai -, szellemi kimerültség esetén

Kb. 30 perc3.REIKI KEZELÉS

A reiki a legkönnyebben megtapasztalható gyógyító energia.
Dr. Mikao Usui a XIX. században fedezte fel újra számunkra.

A reiki szó jelentése Egyetemes életenergia. Számunkra ez Isteni energiát jelent. Ez az energia intelligens, a beteg helyre jut, így a gyógyítónak nem kell attól tartania, hogy bármit is rosszul csinálhat.

A Reiki minden embernél másképpen hat, úgy és ott fejti ki igazán hatását, ahol és ahogyan az adott személynek a legnagyobb szüksége van rá. A Reiki egyensúlyt teremt, segít felfedezni és megérteni a betegségeink okait. Támogat minden gyógyulási folyamatot, enyhíti a fájdalmakat, megkönnyíti a stressz és a nehéz szituációk elviselését. Helyreállítja a test és lélek egyensúlyát, megfékezi a negatív érzelmeket és gondolkodást, segít a harag és a félelem leküzdésében. Serkenti a kreativitást és a teljesítőképességet. Segíti és harmonizálja a személyiség fejlődését és hozzájárul emberi kapcsolataink harmonikusabbá tételéhez. A teljes Reiki kezelés során az összes fontos szerv, energiaközpont életerő-energiával töltődik fel, így fokozatosan helyreáll a "rend". Ugyanakkor megerősödik az immunrendszer, javul a szív, a máj és a vesék működése. Elindul a fizikai test salaktalanítása, felszabadulnak a megrekedt energiák. Ellazít, oldja a stresszt és javítja a közérzetet. És még sokáig lehetne sorolni hatásait!

Kb. 60 perc

 

 

4.TELJES ENERGIA KEZELÉS

A csakrák tisztítása,- töltése után, a hátoldali REIKI kezeléssel kombinált kezelés.
Meglepően intenzív érzések. Gyors feltöltődés a test energia központjainak kitisztításával, feltöltésével. Segít a nagyon mély ellazulásban, megerősíti és összhangba hozza az immunrendszert. Gyorsan enyhíti a fájdalmakat, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát. Testi -, lelki -, szellemi harmonizálás.

 

Ajánlott: Feszült -, stresszes állapot, vagy fizikai -, szellemi kimerültség, húzódások, gyulladások, különböző fájdalmak esetén és mindenféle utókezelésre.

Kb. 60 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...